Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pak Choi
Este incredibil de bogat în nutrienți, cu peste 20 de molecule clasificate ca excelente pentru sănătate;
Conține omega 3, zinc, luteină și peste alte 70 de substanțe antioxidante care blochează acțiunea radialilor liberi; Este bogat in vitamina A si C, această salată exotică a fost pusă de către studiile de profil pe lista alimentelor anticancerigene. Conține o substanță care se regăsește și în alte crucifere – adică în varză, broccoli, conopidă, napi, ridichi, topinambur,
Se poate consuma crud, fiert, prajit si chiar pe gratar
sursa https://zanaeficientei.wordpress.com/2011/02/05/sa-vad-si-sa-nu-cred-pak-choi-la-noi/
Pak Choi-ul se spala foarte bine, daca are frunze ingalbenite, acestea se indeparteaza si se taie pe lung, in patru.
Se incinge uleiul intr-un vas, se adauga usturoiul taiat fin si dupa cateva secunde se adauga Pak Choiul si putina apa. Se prajesc pana ce frunzele se inmoaie, dar tulpinele sunt inca crocante, cam 2-3 minute. Se scoate Pak Choi-ul si, in uleiul ramas, se prajeste puiul taiat bucatele si se condimenteaza dupa gust.
1
Pak Choi
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult